21 april door Karin de Ferrante

Michel Verkerk: strateeg met oog voor de praktijk

Namens ISSO zit Michel Verkerk in de bestuur van KEGO. Michel werkt al geruime tijd bij ISSO waarvan de laatste vijf jaar als operationeel directeur. “Ik vind het belangrijk dat AvEPA, FedEC, InstallQ en ISSO met elkaar zorgen voor antwoorden op de praktijkvragen van EP-adviseurs. Door dit goed te organiseren is het mogelijk om zo snel als mogelijk het juiste antwoord op de vragen te vinden. Daarnaast levert het ISSO inzichten op om de ISSO-publicaties te verbeteren”, aldus Michel.

Na zijn studie Informatica aan de Technische Hogeschool Den Haag studeerde Michel aan de Erasmus Universiteit Economie en Informatica, waar hij in 2008 afstudeerde.  De specialisten binnen ISSO werken verdeeld in teams aan de doelen. Als operationeel directeur stuurt hij deze teams aan.

Daarnaast werkt hij samen met de ontwikkelpartners van ISSO aan de digitale toekomst van kennis in het bouwproces. Het doel: de juiste kennis voor de juiste professional leveren, just-in-time en just-in-place. “Mijn digitaliseringsexpertise, onder andere opgedaan tijdens mijn studie en projecten gedurende mijn loopbaan, komt daarbij perfect tot zijn recht” vertelt Michel enthousiast.

De samenwerking binnen KEGO met het bestuur onderling, stakeholders en het expertteam ervaart Michel als heel opbouwend en constructief: “binnen het bestuur werken we allemaal aan een gezamenlijk doel: de EP-adviseur zo goed mogelijk helpen bij het uitvoeren van werkzaamheden. Dit gaat in goede harmonie en samenwerking. Het expertteam is opgebouwd uit een groot aantal specialisten met ieder hun eigen focus. In samenwerking met het bestuur hebben we het laatste jaar grote stappen gezet om de vragen op het platform nog beter te kunnen beantwoorden”.

Michel treedt op als penningmeester binnen KEGO. “Vanuit die rol zorg ik ervoor dat onze financiële huishouding op orde is en er precies voldoende inkomsten zijn om de kosten van het EP Adviesplatform te dekken”.

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

´Vind een adviseur´ vanaf nu bij Centraal Register Techniek

Tot 1 februari waren jullie voor woningeigenaren en vastgoed beheerders te vinden op d ...

Vraag van de maand februari

Mogen energielabels opnieuw worden afgemeld zonder woningbezoek als een nieuwe ...

Vernieuwing in het bestuur

Eind vorig jaar maakte Isabelle Sternheim plaats in het bestuur voor Hella Mae ...

Stichting KEGO is een initiatief van: