11 februari door Karin de Ferrante

´Vind een adviseur´ vanaf nu bij Centraal Register Techniek

Tot 1 februari waren jullie voor woningeigenaren en vastgoed beheerders te vinden op de site van KEGO. Zowel RVO als Milieucentraal verwezen voor een vakbekwame EP adviseur naar KEGO. Vanaf nu word je direct doorverwezen naar Centraal Register Techniek.

‘Vind een adviseur’ kent z’n oorsprong in de ‘locator’ op het energieprestatie-adviesplatform van Fedec, de voorloper van KEGO. Omdat er bij de oprichting van KEGO in 2021 nog weinig EP adviseurs actief waren en deze online slecht vindbaar waren is deze functionaliteit doorontwikkeld. Dit onder bezielende leiding van Isabelle Sternheim, de toenmalige voorzitter van FedEC, in samenwerking met het Ministerie van BZK, RVO, ISSO en Centraal Register Techniek.

Omdat KEGO zich richt op de beantwoording van jullie vragen voor eenduidige energielabels en niet op woningeigenaren en vastgoedbeheerders hebben we besloten om ‘Vind een adviseur’ over te dragen aan Centraal Register Techniek.

Heb je als energieprestatieadviseur een certificering behaald, maar word je (nog) niet vermeld in het register? Stuur dan een mail naar helpdesk@centraalregistertechniek.nl Als je gediplomeerd bent én je energielabels registreert via een Koepelorganisatie heb je ook de mogelijkheid om zichtbaar te zijn via het Centraal Register Techniek. Niet alle koepelorganisaties hebben de gegevens al aangeleverd. Zie je jezelf niet erbij staan? Informeer dan bij je koepelorganisatie.

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Errata verschenen op de 6e druk

Op 8 april publiceerde ISSO twee errata op de verschenen 6e druk van de protocollen 82 ...

Nieuwe en gewijzigde FAQ’s

Recent voegden we weer nieuwe FAQ’s toe aan de lijst. Deze maand zijn er 4 nieuwe en ...

De vraag van de maand

Er is nog wel eens onduidelijkheid over welke warmtemeters we nu wel of niet m ...

Stichting KEGO is een initiatief van: