08 februari door Karin de Ferrante

Vernieuwing in het bestuur

Eind vorig jaar maakte Isabelle Sternheim plaats in het bestuur voor Hella Maessen, de nieuwe secretaris van FedEC. Bovendien is Jos Bosscher als voorzitter van AvEPA toegevoegd aan het bestuur, dat nu vijf personen telt.

Isabelle Sternheim stond met de oprichting van het energieprestatie-adviesplatform, dat werd opgericht door FedEC, aan de oorsprong van stichting KEGO. Inmiddels heeft zij afscheid genomen als voorzitter van FedEC en vervangt Hella Maessen haar in het bestuur. KEGO dankt Isabelle voor haar grote inzet en bestuur en experts hebben passend afscheid van haar genomen.

Hella Maesen is partner bij Atriensis, hét adviesbureau voor woningcorporaties met als doelstelling  een betaalbare, duurzame en comfortabele woning voor iedereen. Daarnaast is Hella secretaris van FedEC. Zij gaat in het bestuur van KEGO de rol van voorzitter vervullen.

Jos Bosscher treedt met ingang van 2024 toe tot het bestuur. Jos is mede-eigenaar van adviesbureau Ecocert en van Woninglabel en deed in de laatste jaren zeer uitgebreide operationele ervaring in de markt van energielabels en maatwerkadvies op. Daarnaast is Jos voorzitter van branchevereniging AvEPA.

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Errata verschenen op de 6e druk

Op 8 april publiceerde ISSO twee errata op de verschenen 6e druk van de protocollen 82 ...

Nieuwe en gewijzigde FAQ’s

Recent voegden we weer nieuwe FAQ’s toe aan de lijst. Deze maand zijn er 4 nieuwe en ...

De vraag van de maand

Er is nog wel eens onduidelijkheid over welke warmtemeters we nu wel of niet m ...

Stichting KEGO is een initiatief van: