08 februari door Karin de Ferrante

Vernieuwing in het bestuur

Eind vorig jaar maakte Isabelle Sternheim plaats in het bestuur voor Hella Maessen, de nieuwe secretaris van FedEC. Bovendien is Jos Bosscher als voorzitter van AvEPA toegevoegd aan het bestuur, dat nu vijf personen telt.

Isabelle Sternheim stond met de oprichting van het energieprestatie-adviesplatform, dat werd opgericht door FedEC, aan de oorsprong van stichting KEGO. Inmiddels heeft zij afscheid genomen als voorzitter van FedEC en vervangt Hella Maessen haar in het bestuur. KEGO dankt Isabelle voor haar grote inzet en bestuur en experts hebben passend afscheid van haar genomen.

Hella Maesen is partner bij Atriensis, hét adviesbureau voor woningcorporaties met als doelstelling  een betaalbare, duurzame en comfortabele woning voor iedereen. Daarnaast is Hella secretaris van FedEC. Zij gaat in het bestuur van KEGO de rol van voorzitter vervullen.

Jos Bosscher treedt met ingang van 2024 toe tot het bestuur. Jos is mede-eigenaar van adviesbureau Ecocert en van Woninglabel en deed in de laatste jaren zeer uitgebreide operationele ervaring in de markt van energielabels en maatwerkadvies op. Daarnaast is Jos voorzitter van branchevereniging AvEPA.

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Nieuwe en gewijzigde FAQ’s juni

We voegden weer nieuwe FAQ’s toe aan de lijst. In juni zijn er 7 nieuwe en zijn er 2 ...

Vraag van de maand juni: vrijheden Maatwerkadvies

De EP adviseur werkt volgens een vaststaand protocol maar voor de Maatwerkadviseur gel ...

Vergeet je Bijscholing niet!

EP-adviseurs hebben nog een paar weken de tijd om de verplichte bijscholing te volgen. ...

Stichting KEGO is een initiatief van: