02 juni door Karin de Ferrante

Kom jij ons expertteam versterken?

Wil jij andere EP-adviseurs helpen met hun vragen over de opnameprotocollen voor het energielabel en maatwerkadvies? Kom dan het expertteam van Stichting KEGO versterken. Stichting KEGO beheert het energieprestatie adviesplatform. In de kennisbank vinden vakbekwame EP-adviseurs veelgestelde vragen over en interpretaties van de opnameprotocollen. Het ticketsysteem biedt EP-adviseurs de mogelijkheid het expertteam van KEGO vragen te stellen over de opnameprotocollen.

Om de 300-400 vragen die maandelijks binnenkomen correct en snel te beantwoorden wordt gewerkt met een professioneel ticketsysteem. Bij de beantwoording van de vragen hanteren de experts het 4-ogen principe. Op een vraag die in de ochtend binnenkomt wordt diezelfde werkdag nog een concept antwoord geformuleerd door de expert 1. De volgende werkdag beoordeelt de 2de expert dit antwoord en wordt deze, eventueel na overleg, definitief gemaakt en gedeeld met de EP-adviseur. Hiermee streeft Stichting KEGO naar beantwoording van de vragen binnen 2 werkdagen. Maandelijks wordt er door ISSO een steekproef uitgevoerd op de kwaliteit van de gegeven antwoorden.

Omdat Kelly Greene en Luis de Freitas, experts van het eerste uur, stichting KEGO gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste en vakbekwame collega. Dit vraagt om een beschikbaarheid van circa een halve dag (4u) per week.  

Functie-eisen:

  • Taalvaardig
  • EP-U/D diploma
  • MWA-U diploma (vanaf 1 juli)
  • Ten minste drie jaar ervaring met energieprestatie van woningen en utiliteitsgebouwen
  • Bij voorkeur gespecialiseerd in labels voor nieuwbouw / omgevingsvergunning
  • Goede kennis van de NTA 8800
  • Lidmaatschap AvEPA of FEDEC is een pré

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@stichtingkego.nl met onderwerp ‘Sollicitatie Expertteam’, je onderbouwing en CV. De sluitingsdatum is zondag 18 juni 2023. Wij nemen in de week erop contact met je op en zullen uiterlijk donderdag 22 juni uitsluitsel geven.

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Nieuwe en gewijzigde FAQ’s

Recent voegden we weer nieuwe FAQ’s toe aan de lijst. Deze maand zijn er 3 nieuwe e ...

Vraag van de maand

Regelmatig komt de vraag voorbij of een CV-systeem buiten beschouwing gelaten ...

Sander Rutten benoemd als operationeel manager

In januari is Sander Rutten door het bestuur van KEGO aangesteld al ...

Stichting KEGO is een initiatief van: